tisdag, februari 02, 2010

 

Medlem i Ängsbacka

Vad innebär det att vara medlem?

Du blir delägare i Ängsbacka Ekonomisk Förening som inom ett år kommer att äga Ängsbacka AB som innehåller varumärket, verksamheten, marken och byggnaderna.
Medlemskapet innebär så mycket investering i tid och pengar som du vill. Vi vill skapa en organisation som kan innebära allt ifrån ett enkelt medlemskap till större investeringar och projektskapande.

Medlemskap är öppet för alla som delar Ängsbackas grundvärderingar och som vill bidra till eller vara en del av förverkligandet av vår vision.

 

Varför ska vi bli medlemmar?

Vår medlemsförmån är att vi alla får vara delägare och vara med och skapa ett levande Ängsbacka och alla de gåvor vi och Ängsbacka ger till världen. Ängsbacka handlar om vad vi tillsammans gör det till och tillsammans kan vi skapa en andlig, ekologisk, kreativ och ekonomisk guldgruva. En guldgruva i världen och i ditt liv.

 

Hur blir jag medlem?

För att påbörja din registrering som medlem klicka på knappen medlemsformulär överst på denna sida.

Du blir medlem genom att registrera dig och då bidra med en donation av valfri storlek (minst 1000 kr). Därefter betalar du endast den årliga medlemsavgiften på 300 kr.

Din donation kommer då att vara helt öronmärkt och oavkortat gå till att köpa ut aktieinnehavet som gör att föreningen tar över ägandet av Ängsbacka aktiebolag.

Den årliga medlemsavgiften betalas i Januari varje år.

 

Svar på dina frågor
Kontakta vår medlemskoordinator (
kontaktinfo).


Comments: Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?